Referenties

Referenties

Benieuwd naar wat ouders over ons zeggen? Bekijk hier onze video en lees onze referenties.

Sabiha & Cihan

Bij onze beide zwangerschappen in 2014/2015 en 2016/2017 waren we onder begeleiding van Verloskundigen aan ‘t IJ. Verloskundigen aan ‘t IJ is een kleinschalig praktijk met veel aandacht voor zwangere stellen. We zijn beide keren goed begeleid en voorbereid op de bevalling. Daarnaast ben ik door Verloskundigen aan ‘t IJ vanwege andere problemen tijdens mijn eerste zwangerschap goed geholpen en verwezen naar een kundige bekkenbodemfysiotherapeut. Tot slot vond ik een aanvullende fijne ervaring dat tijdens mijn tweede bevalling de verloskundige lange tijd aanwezig bleef bij de bevalling ondanks dat de bevalling medisch werd en dus overgenomen door ziekenhuispersoneel.

Kortom, Verloskundigen aan ‘t IJ is een kleinschalig praktijk met kundige specialisten waar ze met je meedenken/meeleven en naar je luisteren. Wij zouden het zwangere stellen (in Amsterdam Noord) zeker aanraden!

Miriam

Mei 2018
Wij zijn heel erg blij met deze verloskundigen; het is een klein team en iedereen was steeds goed op de hoogte van ons dossier. We kozen deze praktijk vanwege het avondspreekuur, waardoor we steeds met z'n tweeën naar de afspraken konden gaan. En we werden positief verrast door de betrokkenheid, bereikbaarheid en ondersteuning die we tijdens de zwangerschap en na de bevalling hebben gekregen, we hadden echt het gevoel dat ze alle tijd voor ons namen en dat we alles mochten vragen en bespreken. Ik zou deze praktijk dan ook aan iedereen aanraden!

Miriam Roman-Hopman