Verloskundige

Verloskundigen Aan ‘t IJ!

Onze verloskundige praktijk streeft er naar dé plek in Amsterdam-Noord te zijn waar aankomende moeders en vaders worden gecoacht bij het hebben van een ontspannen zwangerschap & geboorte. Wij zijn een toegewijd en professioneel team van verloskundigen dat altijd een stapje meer doet om te zorgen dat ouders een positieve ervaring hebben en de bevalling met veel vertrouwen tegemoetzien.

Wij zijn er voor jou

Het krijgen van een kindje is bijzonder. En soms ook spannend. Wij snappen dat en zijn er voor jou wanneer je dat nodig hebt. Dat betekent dat je ons altijd kunt bellen als je vragen hebt. Maar ook dat we tijdens spreekuren de tijd voor je nemen. Je mag bij ons wekelijks het hartje van jullie kindje komen luisteren omdat we snappen dat dat hartstikke fijn is om te doen. Ook heb je bij ons de keuze of je liever altijd dezelfde verloskundige ziet of dat je juist meer flexibiliteit wilt in afspraaktijden. We rijden graag even langs als je twijfels hebt en een extra controle wilt. We vinden het het allerbelangrijkste dat jij een ontspannen zwangerschap en bevalling hebt; daar doen we graag een stapje extra voor.

Gepassioneerd & professioneel verloskundig team

Ons team van vijf ervaren verloskundigen en twee assistenten is gedreven door dezelfde gedachte; we gunnen iedereen een bijzondere zwangerschap en ontspannen bevalling. We zijn als verloskundigen op de hoogte van de laatste technieken en onderzoeken en hebben de ambitie om de beste en meest complete zwangerschapszorg in Noord te bieden. De praktijkassistente zorgt voor continuïteit en is een gemakkelijk aanspreekpunt voor iedereen; je mag haar alles vragen. Beide assistenten in ons team hebben een schat aan ervaring en zijn goed geschoold. Daarnaast bieden we ook continuïteit in onze kraamvisites zodat je bij alle controles in het kraambed (dit is om de dag) bijna altijd hetzelfde gezicht ziet. Ben je nieuwsgierig naar ons team?

Gemak & zorgeloos

Het is niet altijd makkelijk om zwangerschapscontroles te combineren met jouw eigen agenda. Graag maken we dit makkelijker. Je kunt bij ons met elke verloskundige in de praktijk een vervolgafspraak maken. Zo heb je meer opties voor het plannen van jouw afspraak. Daarnaast kun je voor al je echo's in de zwangerschap bij ons in de praktijk terecht. Ook hebben we een nauwe samenwerking met huisartsen in onze omgeving zodat veelvoorkomende behandelingen zoals bloedprikken, via ons kunnen. Bovendien starten we vroeg en hebben we ook avondspreekuren zodat je vóór en na je werk bij ons terecht kunt.

Verloskundige coaching & ervaring delen

In onze verloskundige praktijk doen we meer dan medische zorg verlenen. Zwangerschap is een intense periode waarin jullie groeien naar het ouderschap. Die transitie vraagt tijd en aandacht. Ook als het niet de eerste is. Ons team heeft oog voor wat jullie nodig hebben in deze periode. En natuurlijk rondom de bevalling. Zie ons als een coach. We denken mee over veranderingen in voeding, ontspanning en geestelijke voorbereiding. Regelmatig organiseren we workshops in samenwerking met andere zorgprofessionals. Denk aan borstvoeding geven, ademhalingstechnieken en mindfullness tijdens de zwangerschap. Daarnaast bieden we een speciaal zwangerschapsprogramma zodat je met andere aanstaande ouders ervaringen kunt uitwisselen. Je leert van elkaar en er is veel ruimte voor informatie over een breed scala aan onderwerpen. We zien in de praktijk dat ouders vaak na jaren nog steeds regelmatig samenkomen.

Verloskundige early bird afspraak al bij 5 weken

Bij ons is het mogelijk om al vroeg in je zwangerschap (vanaf 5 weken) in de verloskundigenpraktijk op afspraak te komen. Jullie krijgen tijdens deze afspraak meer informatie over de zwangerschap en alles wat jullie kunnen verwachten. We begrijpen dat vooral de eerste periode spannend is en dat er een hoop op jullie af komt. Maak daarom bij ons een early bird afspraak via onze online agenda!

Let op! Tijdens deze afspraak maken we geen echo, want het is nog te vroeg om een kloppend hartje te kunnen zien.